Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Споделеното работно пространство ,,SKY HUB SMOLYAN’’

April 11, 2022 |1:30 pm - 5:00 pm

На 11.04.2022 г. от 13:30 ч. Община Смолян обявява Ден на отворените врати за представяне на Споделеното работно пространство ,,Sky Hub Smolyan’’. Всеки, който желае да разгледа пространството е добре дошъл и ще бъде посрещнат от експерти на Общинска администрация- Смолян, които ще са на разположение за въпроси и разяснения.

В Деня на отворените врати ,,Sky Hub Smolyan“ ще бъде домакин на специален уъркшоп  – „Климатична фреска“ – забавна и творческа игра, създадена от френския специалист по климата Седрик Ригенбак, която има за цел да повиши знанията на хората за климата. Сертифицираният фасилитатор на играта, Мартин Заимов, ще гостува специално за събитието, като с помощта на тесте от 42 карти ще представи на достъпен и разбираем език причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичните промени. Играта е подходяща за всеки, като има вариант за възрастни и вариант за деца. Повече информация за Климатична фреска може да бъде намерен на следния адрес: https://climatefresk.org/.

С това Смолян става един от първите градове в България, домакини на събитието, като целта е да се постигнат 10 000 участници в страната.

Инициативата на Община Смолян e по повод предстоящият Международен ден на Земята – 22 Април и се осъществява, като част от дейностите на проект ,,CityxChange“, финансиран по програма Хоризонт 2020.

TheClimateFresk1

Image 1 of 4

Details

Date:
April 11, 2022
Time:
1:30 pm - 5:00 pm
Event Tags:
, ,
Website:
skyhubsmolyan.com

Organizer

Община Смолян

Venue

Sky Hub Smolyan